AIT Bjerch utvider innen storformat og dekor


Vi har hatt solid vekst innen storformat og display de siste årene. I april gjorde vi nok et par investeringer som gjør at våre kunder i enda større grad vil kunne få kvalitetsprodukter raskt i små og store opplag.

EPSON SureColor SC S 40600

Det nyeste tilskuddet til maskinparken er en EPSON SureColor SC S 40600. Denne plotteren gir oss en ny måte å lage alt fra enkle skilt til andre avanserte visuelle og dekorative produkter på en rekke medier. Hver eneste komponent er utformet og produsert av Epson for å sikre problemfri drift og profesjonelle resultater.

Dette gjør at vi i større grad enn tidligere raskt kan levere kvalitetstrykk på en lang rekke materialer med enda bedre fargegjengivelse.

Summa S2 D 140 folieskjærer

Vi har også investert en Summa S2 D 140 folieskjærer som gir oss muligheten til å produsere alt fra etiketter til vindusdekor, skilt mm. på dagen av høy kvalitet.

Med disse maskinene i hus kan vi levere løsninger på en måte som tidligere krevde flere underleverandører. Ta kontakt om du har et prosjekt på store eller små flater.

Kontakt oss for priser Logg inn Markedsportal Logg inn Bjerch-kunder Send oss filer